Udlejning af køreplader og containere på Sjælland

Hos G. C. Entreprise kan du leje køreplader og containere, for eksempel når du skal renovere hus og have eller erhvervsbygninger og omkringliggende grønne arealer og har behov for bortskaffelse af affald.

Køreplader af jern beskytter det underliggende græs eller belægningen mod skader fra tunge køretøjer under renovering, hvor der er mest trafik frem og tilbage.

Containerudlejning for private og virksomheder

Vi tilbyder containerudlejning og leje af køreplader til både private og virksomheder på Sjælland og Lolland-Falster.

Containeren eller kørepladerne leveres på den ønskede adresse, og vi henter dem igen, når du er færdig med at bruge dem, skal have bortskaffet affald eller transporteret containerens indhold fra A til B.

Få et tilbud på containerudlejning

Erfaren samarbejdspartner med vognmandstilladelse

G. C. Entreprise har mere end 30 års erfaring fra entreprenørbranchen og har alle de nødvendige tilladelser og de nyeste maskiner til kørsel med køreplader og containere.

Vi tilbyder desuden kran & grab service og maskintransport  til flytning af selv store maskiner, og du får professionel rådgivning og sparring, så vi finder den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os for et tilbud på udlejning af køreplader eller container, eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os