Relining beskytter dine eksisterende rørledninger

G. C. Entreprise tilbyder renovering af ledninger og rør over og under jorden med relining.

Relining er en opgravningsfri metode, som med fordel anvendes, hvis man planlægger at udskifte eller reparere gamle rør og ledninger, eller ønsker at gå ned i dimension og samtidig vil bevare det gamle rør.

Renovering med relining foregår ved, at vi trækker et mindre plastikrør ind i et eksisterende rør, som forer røret og gør dimensionerne mindre, hvis der er behov. Det er altså ikke nødvendigt at grave det gamle rør op, og man slipper derfor for de medfølgende gener, byggeaffald og økonomiske omkostninger.

Effektiv beskyttelse mod rørbrud

Det nye rør beskytter det eksisterende rør mod blandt andet rørbrud, indsivning af grundvand og rotteangreb. Relining er det hurtige, bæredygtige og økonomiske valg, som levetidsforlænger dine gamle rør og ledninger.

Reling af rør og ledninger i hele Danmark

G. C. Entreprise er specialister i relining og NO DIG-metoden til opgravningsfri renovering og nyanlæg af kloakledninger, elkabler, fjernvarmeledninger og vandledninger. Vi løser opgaver for private virksomheder, offentlige institutioner og selskaber og private på Sjælland og i resten af Danmark.

Kontakt os for et snak om dit relining-projekt