Kloakservice forlænger kloakkens levetid

Løbende vedligehold af kloak og kloakledninger er med til at forebygge rørbrud, rotteangreb og andre uvelkomne skader, som både kan opstå akut, eller udvikle sig over tid.

G. C. Entreprise tilbyder kloakservice på Sjælland og Øerne, herunder punktreparation, TV-inspektion, installation af rottespærre og spuling af kloakken.

Vi tager gerne dialogen direkte med forsikringsselskabet, når der er behov for kloakservice i en virksomhed, en institution, et boligselskab, en haveforening eller et privat hjem.

Vi udfører også kloakarbejde

Rottesikring med rottespærre

Rotter kan være vanskelige at slippe af med med, når de først har fået adgang til din kloak. Når kloakledningerne er slidte og porøse, stiger risikoen for rotteangreb. Det kan blive en dyr affære, hvis rotterne når at gnave sig igennem ledningerne og forårsage store skader på kloaknettet.

En rottespærre er en effektiv metode til at stoppe rotterne fra at løbe ind i bygninger gennem stikledninger fra hovedkloakken. Vi installerer rottespærren i stikledningen fra hovedkloakken, så der stadig kan løbe spildevand ud, men så rotten ikke kan trænge ind.

TV-inspektion

Gennemsnitsdanskeren tænker ikke så tit over, hvad der mon sker i de kloakledninger, der løber under deres hus, lejlighed eller virksomhed. Typisk er man først opmærksom på kloakken, når der opstår et akut problem, for eksempel ved tilstopning, lugtgener eller rotteangreb.

Med en TV-inspektion sender vi et lille kamera ned i kloakken og spuler med vand, så vi kan vurdere kloakkens tilstand, opdage eventuelle skader og udarbejde en tilstandsrapport og et tilbud på punktreparation til forsikringsselskabet.

I nogle tilfælde dækker forsikringen ikke alle skader på kloakken, eller skaderne kan være så omfattende, at det er nødvendigt at totalrenovere eller udskifte kloakledningerne. G. C. Entreprise udarbejder gerne et tilbud på udbedring af de skader, forsikringen ikke dækker.

Kontakt os for et tilbud

Spuling af kloakken

Når kloakken er tilstoppet, kan årsagen ofte findes i aflejringer og slam, som hober sig op i kloakledningerne. Problemet kan tit løses med højtrykspuling af kloakken, som renser godt ud og sikrer, at eventuelle propper bliver opløst.

G. C. Entreprise foretager som regel en TV-inspektion for at lokalisere årsagen til tilstopningen, inden vi spuler kloakken.

Kloakservice på Sjælland og Øerne

G. C. Entreprise løser kloakopgaver og tilbyder kloakservice til virksomheder, private, boligselskaber mv. på hele Sjælland og Øerne. Vi er autoriseret kloakmester og har 30 års erfaring med kloakservice og kloakopgaver.

Kontakt os, hvis du skal i gang med et kloakprojekt.

Kontakt os