Om G.C. Entreprise – specialister i NO DIG

G.C. Entreprise er en familieejet entreprenørvirksomhed, som gennem mere end 30 år har specialiseret sig i anlægsarbejde med NO DIG – en opgravningsfri metode til nyanlæg og renovering af rør og ledninger under jorden.

I dag er vi en moderne full service-virksomhed, der tilbyder stort set alle former for anlægsarbejde. Inden for NO DIG-området udfører vi styret underboring, pipebursting og relining.

Vi er certificeret jf. NO DIG Kontrolordning for styret underboring. Det betyder, at vores arbejde løbende bliver kvalitetstjekket, og du kan være sikker på, at vi leverer den højeste kvalitet. Cirka 60 procent af vores arbejde består af NO DIG-opgaver, mens 40 procent er traditionelt gravearbejde.

Kunderne er offentlige og private virksomheder, kommuner, forsyningsselskaber – særligt energi- og elselskaber, vand- og fjernvarmeværker og kloakforsyningsselskaber – andre entreprenører og privatpersoner.

Læs mere om fordelene ved styret underboring

Autoriseret kloakmester

NO DIG er oplagt, når kloakledninger skal renoveres eller udskiftes, og vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra vores kunder på kloakopgaver. Vi er autoriseret kloakmester og udfører alle former for kloakarbejde og kloakservice både med og uden NO DIG.

Vores vandafdeling tilbyder desuden nyanlæg og renovering af vandledninger, mens kabelafdelingen udfører etablering af kabeltracé og kabelnedlægning med varmeledende bentonit.

Vi har egen maskinpark med en asfaltfræser og et stort udvalg af NO DIG-maskiner og tilbyder også maskintransport og udlejning af containere og køreplader.

Høj kvalitet skaber loyalitet

Vi giver os tid til at lytte til dine ønsker og sparre med dig, inspicere projektet, gennemgå tegninger og udforme en realistisk projektbeskrivelse og et økonomisk overslag, som matcher netop dit behov.

For at kunne levere den kvalitet, vi efterstræber, har vi valgt at investere i en moderne maskinpark med det nyeste udstyr og maskiner inden for NO DIG og anlægsarbejde generelt.

Vi samarbejder fast med en række store og små kommuner, energiselskaber, boligselskaber og private og offentlige virksomheder og kan med stolthed sige, at vi har mange loyale kunder, som har været kunde hos i en årrække og anbefaler os i deres netværk.

Adskillige af de 20 ansatte i G.C. Entreprise har været hos os gennem mange år, og det er ofte et kendt ansigt, du møder som kunde hos os. Det giver tillid og styrker samarbejdet.

Faglig stolthed og passion

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde med dig som kunde er baseret på faglig tillid, respekt og åben dialog. Vi holder os opdateret på udviklingen i vores branche og inden for NO DIG gennem kurser og efteruddannelse og naturlig nysgerrighed.

Vi er en bundsolid virksomhed med en stærk økonomi og nogle engagerede medarbejdere, og du kan have tillid til, at vi overholder en aftale og leverer et godt stykke arbejde.

Virksomhedens direktion består af direktør Morten Cardel og hans søster Christina Cardel, som har overtaget roret efter forældrene Grethe og Allan Cardel.

Vi har kontor og maskinpark i Køge, men har kunder og opgaver over hele Danmark.

Kontakt G.C. Entreprise
GC Enterprise Asfaltarbejde